Vrei să te muți în Constanța ? 10 motive pentru care merită să achiziționezi o locuință la malul mării

Image result for black sea weather

Cunoaștem cu toții acea părere de rău care se instalează în clipa în care vacanța ia sfârșit și trebuie să ne întoarcem la casele noastre, în diferite colțuri ale țării. Bagajele sunt pregătite. Lăsăm în urmă plimbările pe faleză, amintirile de pe plajă, răsăritul și apusul, noii prieteni pe care ni i-am făcut printre localnici, acea libertate pe care nu ai cum să o simți altundeva, decât la mare.

Îmi plac oamenii care găsesc curajul să renunțe la un oraș în care nu se mai regăsesc și pleacă pur și simplu, conduși de intuiție și visuri. Pornesc de la zero, își oferă un reset binemeritat. Poate schimbă inclusiv cariera sau poate se mulțumesc cu un job mai simplu, fără responsabilități enorme, până se vor acomoda în noua viața.

Vreau să cred că sunt una dintre acești oameni, chiar dacă nu am luat încă decizia de a face marele pas. Consider că cele mai bune lucruri vin odată cu cele mai „înspăimântătoare” schimbări, dar nimic nu poate fi comparat cu privilegiul de a trăi viața pe care ți-o dorești cu adevărat.

Te invit să citești în continuare: 10 motive pentru care merită să achiziționezi o locuință la malul mării

1. Cel mai bun oraș pentru familii

Constanța este unul dintre orașele în care cei mici pot avea ocazia să crească armonios, să-și dezvolte imaginația datorită nenumăratelor atracții turistice și a atmosferei specifice locului. Fiecare zi poate fi transformată într-o nouă aventură. Din punct de vedere educațional, scolile, liceele, facultățile sunt foarte bune. Universitatea Ovidius din Constanța vine cu o ofertă educațională pentru fiecare.

Image result for child friendly city

2. Briza mării direct din balcon

Din plan face parte inclusiv dorința de a mă muta într-o locuință nouă. Știți voi, finisaje noi, mirosul unui spațiu nou, acel vibe pozitiv al unei case fără amintiri, în care nu au existat alți proprietari. Fără „senzația de vechi” în viitorul meu cămin. Asta propun !

Și pentru că orice vis începe cu un plan, am analizat oferta și astfel am descoperit Ansamblul rezidențial Boreal Plus, locul în care îmi pot îndeplini dorința de a mă muta într-o casă nouă.

Ansamblul cuprinde:

  • 18 vile de lux
  • 9 blocuri de apartamente, cu grad ridicat de confort și o mulțime de facilități.

Legat de facilități, vorbim despre spații verzi amenajate, un magazinul Kaufland, parc cu loc de joacă pentru copii, grădină, inclusiv spații comerciale, teren de sport, pentru ca nevoile unei vieți urbane de calitate să fie îndeplinite.

3. În vacanță acasă

Uiți de planificarea vacanței. Dacă până de curând „Acasă” însemna Timișoara, drumul până la mare cu mașina sau cu trenul era o corvoadă. Nu tuturor ne plac și ne fac bine călătoriile lungi. Locuind la mare, perioada concediului poate însemna o reală aventură a fiecărei zile, ca la ceas de seară să punem capul pe pernă în confortul casei noastre, nu într-o cameră de hotel.

Image result for adventures by the sea

4. Mai aproape de firesc, de natură și de tot ce este cu adevărat frumos

Cum ar fi să ai o vedere panoramică tocmai de la balconul tău, spre Marea Neagră și spre Lacul Siutghiol ? Cum ar fi să te trezești într-o dimineață de weekend și să pornești la o „plimbare hispterească” pe malul lacului, care să-ți aducă din plin sănătate fizică și emoțională în mod gratuit ?

Optând pentru un apartament premium din oferta ansamblului rezidențial Boreal Plus, vom avea ocazia să servim micul dejun pe o terasă generoasă, de unde să admirăm frumusețea naturii.

În schimb, dacă nevoia de pământ și iarbă ne cheamă, avem posibilitatea să achiziționăm o vilă în același complex rezidențial, cu același pachet de facilități. O variantă excelentă pentru familiile cu copii. Creșterea armonioasă este imperios necesară iar o curte este spațiul ideal pentru fiecare prichindel.

De ce nu și pentru adulți ?! Un spațiul verde numai al meu mă determină să planific deja ce voi face cu el. Cu siguranță o sesiune zilnică de Yoga la primele ore ale dimineții. Iar verile mă vor prinde până târziu în noapte, alături de prieteni, discutând și povestind în aerul plăcut al nopții.

5. Un trafic mai bun

Constanța este orașul în care traficul nu îți va da mari bătăi de cap. Mai ales dacă ai plecat din București, ai să simți o diferență considerabilă. Vei elimina unul din factorii care duc la stres și mai departe la o viață neplăcută.

Plecând din start cu nevoia unei schimbări în bine, vom pune și asta în discuție. Acele ore pierdute în traficul din București, le vom da pe activități/odihnă și o stare generală de bine la Constanța, tocmai la malul mării.

Image result for traffic
traficul în București

6. Business în perioada sezonului estival

Una sau mai multe afaceri bine gândite îți pot asigura traiul pe tot parcursul anului, muncind în sezonul estival. Un restaurant, o pizzerie, un apartament închiriat turiștilor sau o vilă. Articole pentru plajă, înghețată, gogoși, absolut tot ce poate fi pe placul unui om care caută relaxare iar ție să-ți aducă profit.

Image result for bussiness at beach

7. Vreme frumoasă din aprilie pană în octombrie

Te sperie gândul că anotimpul rece va fi urât la mare ? Ba din contră, cred că este fantastic. Imaginează-ți cât de frumos ar fi ca în noaptea de revelion, la miezul nopții, să te afli pe plajă împreună cu prietenii ?

Vremea în Constanța este superbă începând cu izbucnirea primăverii și până foarte târziu, în toamnă. Dar la fel de mult am încredere în magia iernii la malul mării.

Image result for constanta
Constanța

8. O călătorie de weekend ca în povești

Cei mici se pot bucura de o călătorie până în portul turistic Mangalia. Plecând din Constanța, distanța este de doar 43km, asta însemând în jur de 50 de minute cu mașina. Portul este o frumusețe. Te îmbie la visare iar imaginația copiilor va fi de asemenea pusă la încercare.

15 atractii din judetul Constanta ce nu trebuie sa iti scape

9. Orașul în care simți libertate

Cunoști sentimentul, nu-i așa ? Constanța semnifică și diversitate care aduce cu sine o senzație de libertate. De parcă oricare regulă valabilă în restul țării, la mare este anulată. Evident, acesta este doar un concept al minții mele ahtiate după „senzațional” și o viață trăită bine, din plin.

La o plimbare prin Constanța merită vizitată Marea Moschee Carol și să urcate cele 140 de trepte ale sale, pentru o panoramă a orașului. Nici o porție de hamsii nu putem refuza în drumul nostru sau o plăcintă dobrogeană, ca la mama acasă.

Altă activitate care îmi surâde ar fi plimbările cu bicicleta în partea veche a orașului, unde putem admira istoria.

Image result for piata ovidiu
sursă foto: http://merglamare.ro

10. Răsăritul pe plajă (sau de la balcon)

Poate cu asta ar fi trebuit să încep, cu toate că nu sunt deloc o persoană matinală. Am două varinte pentru tine: răsăritul pe plajă sau răsăritul privit de la balcon, în unul dintre apartamentele Ansamblului rezidențial Boreal Plus ? Ce alegi ?

Image result for sunrise at the beach

Eu le aleg pe ambele, în funcție de dispoziție și timp. Pentru că uneori vrei să savurezi cafeaua având o vedere panoramică din confortul locuinței, alteori vrei să te întinzi pe nisip la 5 dimineața, așteptând răsăritul.

Complexul ne oferă o mulțime de facilități, pe lângă cele enumerate mai sus. Transportul este posibil atât cu mașina personală, cât și cu autobuzul Nr.3 (stația ONRC) sau cu microbuzul în sistem privat, Nr. 32 –- Bulevardul Tomis se află în fața ansamblului rezidențial

5 minute până în Campusul Universitar

15 minute până la Plaja Mamaia

  • În imediata vecinătate a ansamblului găsim: MOL, VIVO, Penny Market, Carrefour, Mega Image, Auchan.
  • Unități educaționale
  • Unități medicale

Te invit să vizionezi următorul clip pentru a înțelege exact despre ce vorbesc.  ⬇

De asemenea, îmi doresc ca prin acest articol, să-ți reamintesc cât de liber/ă ești și cum orice vis, printr-un plan bine pus la punct, poate deveni realitate. 🏖️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s